Німецький кухонний ніж для чищення овочів з високоміцної легованої сталі. Чудово підходить для нарізки часнику, цибулі, перцю та інших овочів.
Лезо висотою в 2 см виготовлено з молібден-ванадієвої сталі методом кування з цільного бруска металу. Завдяки легованої сталі і особливому процесу виробництва, що складається з 50-ти різних етапів, і унікальної технології лазерної заточки PEtec, лезо ножа Wusthof Classic Ikon c кодом товару 4086/12 надовго зберігає заточку. При своєчасній виправлення й правильному використанні досить заточувати клинок раз в 6/12 місяців.
На лезо ножа лазером нанесено фірмовий штамп Wusthof з логотипом, артикулом, назвою серії та інформацією про місце виробництва клинка - м Золінген, Німеччина. Лезо має класичну європейську форму і звужується по обом крайках з середини довжини до краю клинка. Між лезом і рукояткою знаходиться больстер, який є частиною єдиної металевої заготовки. Больстер служить для забезпечення оптимального центра ваги всього ножа. Також він перешкоджає попаданню бруду і залишків продуктів під накладки рукояті.
Накладки рукояті виконані з особливого пластику, завдяки якому ніж не ковзає навіть в мокрій руці. Вони надійно утримуються сталевими заклепками і формують єдину гладку поверхню по всій довжині рукояті. ергономічна форма рукояті точно повторює форму долоні при роботі з ножем. Тому кисть не втомлюється при тривалому використання клинка. На кінці рукояті розміщений противагу з гравіюванням у вигляді логотипу бренду Wuesthof.
Специфікація | |
Cерія | Classic Ikon |
Основний матеріал | Молібден-ванадієва сталь |
Додатковий матеріал | Поліоксиметилен |
Марка сталі | X50CrMoV15 |
Довжина | 12 см |