Кухонний ніж для очищення овочів і фруктів від шкірки Wusthof Classic з індексом 1040100410 - це компактний кований ніж з високоякісної німецької сталі з твердістю 58 одиниць по Роквеллу. Компактне лезо з довжиною 10 см дає змогу порівняти різні очистити картоплю, цибулю, ківі, цитрусові або інші продукти. Зручна рукоять з опуклістю в нижній частині для зручного хвата і упором на кінці забезпечує комфортне утримання ножа. Противоскользящий полиоксиметилен, з якого виготовлені накладки рукояті, чудово зберігає свій зовнішній вигляд протягом багатьох років і дозволяє надійно утримувати клинок під час роботи навіть в мокрій руці.
Wusthof Classic 1040100410 зроблений у Німеччині на заводі в місті Золінген з хромомолібденованадієвих стали марки X50CrMoV15. Ця сталь забезпечує повний захист леза від корозії, довговічну гостроту ріжучої кромки, а також оптимальну м'якість для простоти заточування і правки. Заточку також спрощує і короткий Больстер ножа для очищення Wusthof Classiс, так як він не буде впиратися в точильний камінь. Цей Больстер в той же час служить центром ваги ножа, захистом від порізів і перешкодою, що запобігає потраплянню шматочків продуктів на рукоять або під її накладки. Ніж має суцільнометалеву конструкцію з повним хвостовиком. Тобто клинок виготовлений з єдиного сталевого бруска і основа рукояті є невід'ємною частиною леза. Це робить кухонний ніж міцним і надійним.
Специфікація | |
Cерія | Classic |
Основний матеріал | Молібден-ванадієва сталь |
Додатковий матеріал | Поліоксиметилен |
Марка сталі | X50CrMoV15 |
Довжина | 10 см |